MEER WETEN? BEL  06 - 22 11 82 85

NIEUWS

14-07-2020 Terrasdag 11 juli 2020, de laatste live uitzending van Studio Stap Rietkampen, Ede
Terrasdag 11 juli 2020, de laatste live uitzending van Studio Stap
Tijdens de Terrasdag van Studio Stap, een initiatief van Richard Stap en vrienden, mocht Stichting STOER een cheque in ontvangst nemen.

Toen in april 2020 de horeca dicht moest, is Richard samen met andere horeca vrienden Studio Stap begonnen. Hij houdt van muziek en heeft een eigen studio. Via de streamingdienst Twitch werden de uuitzendingen verzorgd en het aantal vaste luisteraars groeide snel. Er werden prijzen weggegeven, spelletjes gedaan, feel good radio gedraaid. Studio Stap wilde een vrolijke noot brengen aan de mensen die thuis zitten. Stay Home, Stay Safe, met muziek van Stap in de Middag.

Later kwam er een 'pay it forward' actie bij. Er werden t-shirts ingekocht en met logo van Studio Stap verkocht. De opbrengst ervan werd bestemd voor lokale goede doelen.

Toen de horeca weer open mocht, werd de laatste uitzending afgesloten met een eindfeest voor alle luisteraars. Dat werd de "Terrasdag"  op vrijdag 11 juli. Op dat feest zijn twee goede doelen verblijd met de opbrengst van de Pay it Forward actie. Eén van de goede doelen was Stichting STOER.