MEER WETEN? BEL 06 - 22 11 82 85

TE HUUR

Momenteel is er nog 1 plek vrij in ons initiatief. Lijkt het wat voor jullie om aan te sluiten, en voor jullie kind om hier te komen wonen? Bel gerust voor informatie, we vertellen je heel graag méér. 

Voor het evenwicht in de groep zoeken we een jongeman met VG5.

 

Wat huur je dan? 

Een appartement van ca. 35m2 (5x7) op de begane grond met een eigen badkamer, een klein keukenblok, openslaande deuren naar de tuin. Je hebt je eigen meterkast, en de noordelijke 4 appartementen hebben een koof in de kamer waardoor buizen naar de bovenburen is aangelegd. Je huurt het appartement van Woonstede, onder de vlag van STOER.

Hieronder in de tekening zijn alle ruimten van STOER in het geel gemarkeerd. De 4 ééngezinshuizen er links en rechts van, en de 6 appartementen erboven worden via huiswaarts.nu door Woonstede verhuurd.

 

 

Hier is een 3D filmpje van het pand

 

 

HUURPRIJZEN

Deze zullen onder de huurtoeslag grens liggen zodat er huurtoeslag kan worden aangevraagd, en omdat de bewoners een Wajong uitkering hebben. We denken aan ca €550 per maand

 

HUURTOESLAG

Hier wordt door de bewoners gebruik van gemaakt, omdat elk appartement een eigen huisnummer heeft en omdat het huurbedrag dat mogelijk maakt. Bij de belastingdienst wordt kenbaar gemaakt dat het een speciale woning betreft, met elke bewoner een eigen voordeur.

 

VERGOEDINGEN

Een ouderinitiatief komt in aanmerking voor een aantal vrijstellingen en vergoedingen. Deze worden door Per Saldo in de nieuwsbrief gemeld en kunnen per jaar anders zijn of aangevuld worden.