MEER WETEN? BEL 06 - 22 11 82 85

TE HUUR

 

Er zijn op dit moment geen appartementen beschikbaar

 

Er is wel een wachtvijver. Lijkt het wat voor jullie om aan te sluiten, en voor jullie kind om hier te komen wonen? Bel gerust voor informatie!

 

Voorwaarden voor deelname

De bewoners hebben een indicatie VG4 of VG5 en 24-uurs zorg nodig. In de Overeenkomst van Deelname staan de voorwaarden, die tijdens de procedure van aansluiting  bij STOER met elkaar worden doorgenomen.

Het profiel van de kandidaat bewoner staat hier uitgebreid beschreven.

 

Wat huur je dan? 

Een appartement van ca. 35m2 (5x7) op de begane grond met een eigen badkamer, een klein keukenblok, openslaande deuren naar de tuin. Je hebt je eigen meterkast, en de 4 noordelijke appartementen hebben een koof in de kamer waarin de buizen voor het warmtenet naar de bovenburen is aangelegd. Je huurt het appartement van Woonstede, onder de vlag van STOER.

 

 

Hieronder in de tekening zijn alle ruimten van STOER in het geel gemarkeerd.
De 4 ééngezinshuizen er links en rechts, en de 6 appartementen erboven worden via huiswaarts.nu door Woonstede verhuurd aan reguliere huurders, los van STOER.

 

 

Hier is een 3D filmpje van het pand

 

 

HUURPRIJZEN

Deze liggen onder de huurtoeslaggrens zodat er huurtoeslag kan worden aangevraagd, en omdat de bewoners een Wajong uitkering hebben. Woonstede heeft hier informatie over passend toewijzen, daarin staan de huurprijzen nader toegelicht.

 

HUURTOESLAG

Hier wordt door de bewoners gebruik van gemaakt, omdat elk appartement een eigen huisnummer heeft en omdat het huurbedrag dat mogelijk maakt. Bij de belastingdienst is kenbaar gemaakt dat het een speciale woning betreft, met elke bewoner een eigen voordeur.

 

VERGOEDINGEN

Een ouderinitiatief komt in aanmerking voor een aantal vrijstellingen en vergoedingen. Deze worden door Per Saldo in de nieuwsbrief gemeld en kunnen per jaar anders zijn of aangevuld worden. Waar van toepassing, worden deze ingezet of aangevraagd.