MEER WETEN? BEL 06 - 22 11 82 85

 

Vacatures

 

Hier is de vacature  voor integraal begeleider bij STOER, geplaatst op 14 februari 2020. Sluitingdatum is 1 maart 2020 en de gesprekken vinden plaats op 9 maart. Hou daar alvast rekening mee in jouw agenda.

 

Hier is de vacature  voor assistent begeleider bij STOER. Ook daarvan is de sluitingsdatum 1 maart 2020 en vinden de gesprekken plaats op 9 maart. We kijken uit naar jouw brief!

 

De functie van persoonlijk begeleider is vervuld. We zijn heel blij met de eerste mensen van ons team!

Als je bij ons solliciteert:

- kom je in dienst van 's Heeren Loo

- zijn er korte lijnen met ons als ouders

- werken we met de Driehoekskunde als uitgangspunt 

 

Personeel

Er wordt van je als begeleider gevraagd te kunnen zien waar de jongeren aansluiting vinden met elkaar en met de wijkbewoners. Hoe ze van betekenis kunnen zijn naar elkaar en anderen. Te zien wat ze leuk vinden, wat hen energie geeft. Wanneer ze even die paar minuten extra nodig hebben. Of een half uur. Je scoort hoog op IQ en EQ.  Je ziet waar zij gestimuleerd kunnen worden, je zoekt de grenzen op in wat ze kunnen, in de veilige omgeving. Je hebt het lef om te proberen en desnoods te falen, eerder dan enkel regels te volgen. Jouw accu wordt bij ons opgeladen en je geeft je energie terug. Je gaat uit van de expertise van de ouders en voegt je eigen expertise er aan toe. Als begeleider werk je bij deze jongeren thuis.

Als huishoudelijke hulp of zorg assistent maak je het huis schoon en vind je het leuk met de jongeren samen te koken. En zij met jou!

Als teamleider heb je ervaring in leidinggeven, en sta je open voor nieuwe uitdagingen bij ons ouderinitiatief.

 

 

Wat vragen wij van jou als begeleider (niveau 2 en 3) bij STOER:

Een huiselijke sfeer kunnen creëren, zodat onze kinderen echt thuis komen. Dit door een luisterend oor voor iedereen te hebben en open te staan voor totale communicatie, ook gebaren. Geduld hebben en ontspanning bieden. Ieders interesse delen, of dat nu de uitslag van Ajax is of over paarden gaat, spreien haken of kaarten maken, je wilt er alles van weten! Een gezellige sfeer staat voorop, waar iedereen energie van krijgt. Veel dingen samen doen, zoals bijvoorbeeld een gezonde maaltijd bereiden. Kortom: Je bent enthousiast en initiatiefrijk en deelt jouw expertise met die van de ouders om samen tot een mooie invulling te komen van jouw werk, voor en met onze kinderen.