MEER WETEN? BEL 06 - 22 11 82 85

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Mail naar stoer-ede@outlook.com  of bel 06-22118285

 

* Zoekt u contact met de locatie, voor één van onze bewoners? Bel dan 06-12795317

 

 

HERKENT U ZICH HIER IN?

U bent een actief betrokken ouder met een kind dat op zoek is naar een leuke groep in een kleinschalige woning. U kunt zich vinden in alles wat u tot nu toe op de site heeft kunnen lezen. Neem dan contact op en kom eens kennis maken en horen of het u aanspreekt.

We kijken niet alleen naar de jongere en of die past in de groep maar zeker ook naar de ouders. Voor de jongere zetten we bij voorkeur een orthopedagoog in. Met de ouders maken we graag onder het genot van een kop koffie met iets lekkers erbij nader kennis. 

 

 

WACHTVIJVER

We hebben een wachtvijver waar uw kind op geplaatst kan worden. Dat is wat anders dan een wachtlijst! Wilt u weten hoe dat werkt? Neem dan contact op.

 

HELP ELKAAR

Wij hebben de afgelopen jaren heel veel gehad aan de informatie, tips en adviezen van andere ouderinitiatieven. Daarom willen wij daar ook graag ons steentje aan bijdragen, nu dat we sinds juni 2020 zijn geopend. Zijn jullie bezig met het opzetten van een ouderinitiatief? Bel gerust als je denkt dat wij jouw vragen kunnen beantwoorden!

 

 


CONTACTFORMULIER

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:*

 

 

 

 

Donaties zijn welkom op NL93 SNSB 0947 901 981