MEER WETEN? BEL 06 - 22 11 82 85

DAGBESTEDING

 

Dagbesteding zal zoveel mogelijk in Ede zijn, bijvoorbeeld op de Publieksboederij De Proosdij, Zorgboerderij Makandra of bij het Dulon College. In november 2023 is Brownies en Downies in Ede geopend, daar werkt één van onze bewoners nu. Voor sommige bewoners is er nieuwe dagbesteding gezocht. 

 

Naast de dagbesteding die de jongeren al hebben, zullen de bewoners één dag in de week thuis blijven. Samen met de begeleiding zullen de bewoners huishoudelijke activiteiten doen, en er zal zo altijd iemand thuis zijn voor het geval er een bewoner ziek is.

 

Daarnaast gaan ze op zoek naar taken in de wijk. Als wijkbewoners doen ze graag mee met Burendag, met buurt BBQ’s of misschien organiseren zij die wel. Honden uitlaten lijkt hen erg leuk, of glas ophalen voor de glasbak. Of misschien kunt u uw postpakketjes bij ons laten brengen als u niet thuis bent, en ’s avonds bij ons komen ophalen. Sinds kort zijn we als verkeersbrigadier aan de slag bij onze buren, de basisschool De Ontdekking. Wilt u zich als vrijwilliger bij ons aanmelden? Leuk! 

 

En vergeet niet onze minibieb! Die staat dag en nacht tot uw beschikking, op de muur bij STOER: